Hopa Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Hedef kitlesindeki üstün veya özel yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamaktır.

Misyon: Hedef kitlesindeki öğrencilerden zekâ, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından üstün yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermektir.

Başarılar:

Saatler: 17:00 20:10
Isınma: Kömür Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda TÜBİTAK ve TEKNOFEST gibi ulusal çaplı proje çalışmaları yapılmaktadır.

WEB - https://hopabilsem.meb.k12.tr

Adres - SUNDURA MAH. 20. SK. ATATÜRK ORTAOKULU 5. KAT BLOK NO 11 HOPA / ARTVİN

Adres - SUNDURA MAH. 20. SK. ATATÜRK ORTAOKULU 5. KAT BLOK NO 11 HOPA / ARTVİN

Ulaşım Okulumuza şehir içi dolmuşlarla ilçe merkezinden ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 2 km, il merkezine 60 km uzaklıktadır.